Gevulde Portobello champignon

Ingrediënten

  • Portobello champignon
  • knoflook
  • courgette
  • paprika
  • sjalotje
  • mager gehakt
  • evt. een ei door het gehakt heen.
  • naar behoefte: peper en Italiaanse kruiden
  • bouillon
  • evt. 30+ geraspte kaas

Bereidingswijze

Maak alle groenten klein en doe dit samen met het gehakt, evt. ei en de kruiden in een beslagkom en mix alles door elkaar. Verdeel het gehakt met de groenten over de champignons. Giet de bouillon eroverheen. Evt. nog geraspte kaas toevoegen. 20-25 min. in de oven op 200 graden.
Je kan het serveren met zilvervliesrijst.

 

portobello champignon

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s