Bananen walnoot muffins

20160111_180831

Ingrediënten

  • 2 bananen in kleine stukjes
  • 4 eieren
  • 50 ml kokosmelk
  • 80 gram kokosmeel
  • 65 gram kokosolie
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel vanille / lucumapoeder
  • 1 eetlepel sterke koffie
  • snufje zeezout
  • 60 gram walnoten in stukjes gehakt

Bereidingswijze

  • Doe alle ingrediënten in een beslagkom, behalve de walnoten en mix het tot een stevig beslag.
  • Roer de walnoten erdoor en verdeel het beslag over de muffinvormpjes.
  • Bak ze in 25-30 minuten af op 170 graden in de oven.

Dit recept is suikervrij, zuivelvrij en glutenvrij!!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s