Appel cake

PhotoGrid_1441188980305

Ingrediënten:

  • 40 gr kokosmeel
  • 175 gr amandelmeel
  • 1 tl zuiveringszout
  • 1 eetlepel kaneel
  • 80 gr gesmolten kokosolie
  • 1 geprakte banaan
  • 2 eieren
  • 2 appels geschild in blokjes
  • 75 gr rozijnen
  • handje pecannoten
  • 130 ml (amandel)melk

Bereidingswijze:
-Meng de eieren, kokosolie, melk en de banaan in een kom.
-Doe het meel, zuiveringszout en kaneel in een andere kom.
-Roer alles door elkaar.
-Schil de appels in blokjes en doe het samen met de rozijnen door het mengsel.
-Spray het bakblik in en doe het stevige mengsel erin.
-Druk de noten er bovenop.
– Afbakken 50-60 min. op 160 graden.

Ook bij dit recept kun je de rozijnen weglaten i.v.m. de koolhydraten.

Allergie-informatie:
Dit recept is paleo-proof, glutenvrij, lactosevrij, en vrij van geraffineerde suikers.
Niet geschikt voor mensen met een noten-allergie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s