Bloemkoolbodem pizza

bloemkool pizza

Ingrediënten bodem:

  • 1 bloemkool
  • 75 gram zachte geitenkaas
  • Italiaanse kruiden, beetje zout
  • 1 groot of 2 kleine eieren.

Bereidingswijze:
Snijd de bloemkool in kleine roosjes en vermaal dit in een keuken machine tot een rijstachtige structuur, dan 5 minuten stomen (of in de magnetron) in een theedoek wikkelen en al het vocht eruit knijpen. Vermengen met de overige ingrediënten en uitspreiden over een bakplaat met bakpapier. 30-35 min in de oven op 200 graden en dan de topping naar keuze erop, daarna nog 10 minuutjes afbakken en klaar!

Bedankt Tessa Schippers voor dit recept!

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s