Havermout koekjes

FB_IMG_1447755864593.jpg


Je kunt de havermoutkoekjes ook zonder of met minder rozijnen eten. Dit is veel gezonder voor je. In rozijnen zitten nl. veel koolhydraten. En kies je toch voor rozijnen, maak dan de keus voor ongezwavelde rozijnen! Ik doe ook wel eens noten inde havermoutkoek. Kies dan voor noten of rozijnen. Gebruik ze niet allebei, want dit is een onjuiste voedselcombinatie. Het geeft namelijk gas en flatulentie in het darmkanaal.

Ingrediënten:

  • 100 g havermoutmeel
  • 50 g bloem
  • 150 g havermout
  • 100 g geraspte kokos
  • 150 g rozijnen
  • 120 g kokosolie
  • 2 el water
  • 5 el appelstroop
  • snufje zout
  • kaneel naar behoefte

Bereidingswijze:
-Roer alle ingrediënten door elkaar.
-Leg het op een bakplaat met bakpapier.
-15 min. op 180 graden in de over.
-Snijd de koek als het heet is.

Bedankt Sandra Mulder voor dit recept!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s