Oopsies

oopsie

Ingrediënten:

  • 100 gr roomkaas
  • 3 eieren
  • 1 theelepel bakpoeder
  • snufje zeezout

Bereidingswijze:
-Verwarm de oven voor op 150 gr. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
-Pak 2 beslagkommen en splits de eieren. De eiwitten in de ene kom en het eigeel in de andere kom.
-Voeg een snufje zout bij het eiwit en klop dit helemaal stijf. Voeg de roomkaas en de bakpoeder erbij en klop dit tot een glad en luchtig geheel.
-Doe het eigeel mengsel steeds in kleine etappes bij het eiwit en breng het eigeel met een spatel naar onder en naar boven tot het goed gemengd is. De luchtbelletjes mogen niet verdwijnen in het eiwit!!
-Schep 6 lepels op de bakplaat en druk dit een beetje aan van de bovenkant.
-Je kunt er evt. ook nog Italiaanse kruiden en een beetje 30+ kaas bij doen.
-Bak de oopsies 25-30 minuten goudbruin in de oven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s