Ingrediënten:
- 40 gr kokosmeel
- 175 gr amandelmeel
- 1 tl zuiveringszout
- 1 eetlepel kaneel
- 80 gr gesmolten kokosolie
- 1 geprakte banaan
- 2 eieren
- pecannoten, amandelschaafsel, walnoten, etc.
- 130 ml (amandel) (rijst) melk
Bereidingswijze:
-Meng de eieren, kokosolie, melk en de banaan in een kom.
-Doe het meel, zuiveringszout en kaneel in een andere kom.
-Roer alles door elkaar.
-Spray het bakblik in en doe het stevige mengsel erin.
-Druk nog wat nootjes boven op de cake.
– Afbakken 50-60 min. op 160 graden.
Allergie-informatie:
Dit recept is glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en paleo-proof!
Niet geschikt voor mensen met een noten-allergie vanwege het amandelmeel, walnoten, pecannoten en amandelschaafsel.