Notenbrood

notenbrood
Ingrediënten:

  • 40 gr kokosmeel
  • 175 gr amandelmeel
  • 1 tl zuiveringszout
  • 1 eetlepel kaneel
  • 80 gr gesmolten kokosolie
  • 1 geprakte banaan
  • 2 eieren
  • pecannoten, amandelschaafsel, walnoten, etc.
  • 130 ml (amandel) (rijst) melk

Bereidingswijze:
-Meng de eieren, kokosolie, melk en de banaan in een kom.
-Doe het meel, zuiveringszout en kaneel in een andere kom.
-Roer alles door elkaar.
-Spray het bakblik in en doe het stevige mengsel erin.
-Druk nog wat nootjes boven op de cake.
– Afbakken 50-60 min. op 160 graden.

Allergie-informatie:
Dit recept is glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en paleo-proof!
Niet geschikt voor mensen met een noten-allergie vanwege het amandelmeel, walnoten, pecannoten en amandelschaafsel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s