Zalm met pistachenoten

20160728_174056.jpg

Ingrediënten

  • zalm
  • pistachenootjes
  • olijfolie
  • een snufje zout
  • een snufje peper
  • een handvol basilicumblaadjes
  • een kwart teentje knoflook
  • 1 eetl pijnboompitten
  • 1 eetl parmezaanse kaas

Bereidingswijze
Maak de pesto van 2 eetl. olijfolie, een snufje zout en peper, een handvol basilicumblaadjes, een kwart teentje knoflook, 1 eetl. pijnboompitten en 1 eetl.parmezaanse kaas. Meng en maal alles fijn.
Smeer de rand van zalm in met de pesto. Maak de pistachenootjes klein en meng deze door de pesto. Zonder de pistachenootjes is het ook erg lekker.


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s