Zoete aardappel met spinazie

Wauw, wat is dit een goddelijk recept zeg!! Een rare combinatie, maar het smaakt vreselijk lekker. Je hebt er ook niet zo veel voor nodig om dit recept tot een succes te laten worden. En mislukken kan eigenlijk niet. Ik merk dat veel mensen de zoete aardappel eigenlijk nooit eten en daarom vandaag maar eens een stamppotje met deze zoete aardappel. En het is een keer wat anders dan alle andere bekende stampotten met andijvie, zuurkool en boerenkool.
En als je gesport hebt, geeft deze maaltijd  een enorme voldoening en je bent toch goed bezig!

18-zoete-aardappel-met-spinazie

Voor 2 personen heb je 2 grote zoete aardappels, een halve doos spinazie a la blub en een kwart chorizo worst nodig. De pijnboompitten zijn eigenlijk  niet eens nodig. Het smaakt zonder ook al heel erg lekker. Dus als je op je budget moet letten kun je de pijnboompitten ook gewoon weglaten.

Bereidingswijze:
Kook de zoete aardappelen. Ondertussen ontdooi je de spinazie in een pan en snijd je de chorizoworst in hele kleine blokjes. Als de zoete aardappels gaar zijn stamp je ze en mix je het met de spinazie door elkaar. Tenslotte garneer je het optioneel met pijnboompitjes.

Suc6 verzekerd als je dit op tafel zet!

Eet smakelijk!!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s