Gevulde champignons met chorizo

Heb je last van kerststress en heb je geen inspiratie wat je moet gaan maken? Dit lekkere hapje kost ongeveer 5 minuten voorbereidingstijd en de oven doet de rest en het is oooooo zo lekker!
Gisteren had ik het met mijn vriendinnen nog over lekkere, leuke en vooral makkelijk uitvoerbare gerechtjes voor de kerst. Dit hapje is gelijk ingepland voor oud en nieuw met dezelfde mensen overigens. Catering Karin, at your service!

46 gevulde champignons (2).jpg

Wat heb je nodig?

  • een doosje champignons
  • chorizo of salami
  • pesto
  • evt. strooikaas

Hoe maak je het?

  1. Zet al vast een ovenschaal klaar en verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Neem een chorizo of salami worst en snijd deze in hele kleine stukjes.
  3. Haal de steeltjes uit de champignons, zodat er een holletje ontstaat.
  4. Schep met een theelepeltje de pesto in de champignons.
  5. Voeg wat worstjes toe en druk deze iets aan in de champignon.
  6. Je kunt het hapje afmaken met wat strooikaas.
  7. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven.

Eet smakelijk! Ik weet zeker dat dit een suc6 gaat worden!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s