Tarieven

Als je de keus hebt gemaakt om iets aan je lifestyle te willen veranderen en op deze site bent gekomen heb je al een eerste stap gezet in verandering. Ik kan je hier natuurlijk uitstekend bij helpen. Lees hieronder op welke wijze ik jou kan helpen.


tarieven

Pakket 1 voeding- en beweegadvies:  € 59,00 p.p.
Je wilt graag afvallen en gaan bewegen, maar je weet niet precies hoe je dat moet gaan doen.
Wat krijg je daarvoor?
1. Na ons eerste contact krijg je van mij een voedingsdagboek. Deze ga je 7 dagen inclusief het weekend invullen. Na een week bijhouden van je voedingsdagboek houden we een intake gesprek over je voedingsschema, wensen en je doelen.
2. Van daaruit maken we een persoonlijk voedingsschema, omdat voeding net zo belangrijk is als bewegen. Het persoonlijk voedingsschema en het beweegadvies is helemaal alleen afgestemd op jou. Weet je niet wat je moet kiezen? Dan zoek ik in overleg met jou naar een bewegingsmogelijkheid. Er hoeft niet altijd gerend te worden, we kunnen ook kiezen voor wandelen in combinatie met oefeningen of voor oefeningen in het zwembad. Heb je wat lichamelijke beperkingen? Ook dan kan ik een programma voor je maken Laat je hierdoor dus niet weerhouden.
Heb je bepaalde intoleranties of last van je darmen o.i.d? Dan kan ik hier ook rekening mee houden. Het is de bedoeling dat je 4 weken met het voedingsadvies aan de slag gaat.  Je krijgt tevens een boekje mee met tips en adviezen wat betreft voeding, die je kunt gebruiken om zo snel mogelijk fit te worden.
3. Wekelijks kun je je voedingsdagboek mailen en dan ik je daar waar nodig is bijsturen. Heb je tussendoor vragen dan kun je mij altijd mailen.
4. Na 4 weken plannen we nogmaals een consult en bekijken we wat de resultaten zijn. Optioneel kunnen we daarna nog voedingsconsulten plannen. Deze kosten 29,00 per keer. Dit valt dus buiten het pakket van 59,00.

Pakket 2 Voeding en small group training: € 59,00 p.p.p.m. Vanaf 2 personen. Maximaal  8 personen.
In dit pakket geef ik je voedingsbegeleiding zoals in pakket 1, maar gaan we ook samen 1x per week buiten bewegen. Ik geef small-group trainingen in de buitenlucht waarbij weinig materiaal nodig is, omdat ik het belangrijk vind dat je deze oefeningen ook zelf kunt gaan doen als je een keer extra wilt gaan sporten. Doordat ik de groepjes klein houd, kan ik iedereen de gewenste aandacht geven.
De small group trainingen kunnen plaatsvinden vanaf 2 personen. Dus neem lekker je vriend of vriendin mee en kom samen buiten sporten. Met z’n tweeen of met meerdere mensen is het gezelliger. Je motiveert elkaar tijdens en na het trainen en je haalt het beste in elkaar naar boven.  En last but not least je kunt gebruik maken van elkaar door allerlei oefeningen samen te doen. Wie wil dat nou niet? We willen tenslotte allemaal resultaat.
Na een maand zou je zelf verder kunnen gaan met deze trainingen, maar wil je meer variatie en houd je van deze groepsdynamiek kun je er ook voor kiezen om door te gaan met deze trainingen. De keus is geheel aan jou.

Pakket 3 Voeding en personal training:   € 119,00 p.p.p.m.
Wil  jij mij echt en alleen maar voor jezelf, zodat je de volledige aandacht krijgt dan is dit pakket echt iets voor jou. Deze training stem ik dan specifiek op jou af, zodat jij heel gericht kunt gaan trainen. Je krijgt tevens de voedingsbegeleiding zoals in pakket 1.

Misschien vind je het een hoop geld, maar besef je wel dat je investeert in jouw gezondheid en dat is heel belangrijk. Je voelt je fitter, gezonder, sterker, blijer, krachtiger. Je raakt kilo’s kwijt, je conditie neemt toe en zo kan ik je nog heel veel andere voordelen opnoemen.

Heb jij interesse in 1 van deze pakketten en / of wil je graag meer informatie mail dan eens vrijblijvend naar superfoodwoman@gmail.com

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s