Tarieven

De ervaring leert dat begeleiding geen overbodige luxe is. Het is handig dat iemand met je meekijkt en meedenkt en je een individueel advies op maat geeft. Het doel hiervan is dat je begrijpt waarom je waar aan moet werken en hoe je dat doet. In de meeste gevallen zal ik je ook voorzien van voedingssupplementen om tot op celniveau de juiste resultaten te boeken. Deze supplementen kun je bij mij bestellen. Deze supplementen komen dicht bij de menselijke eiwitten en worden beter opgenomen in je lichaam dan de vitamines en mineralen die je bij een drogist koopt, omdat deze vol zitten met o.a. vulmiddelen en niet-actieve stoffen.

Wat je met het advies doet, is helemaal aan jou. Dit is zonder twijfel de lastigste stap, maar omdat je je binnen slechts enkele weken al duidelijk beter, fitter en alerter voelt, blijft je motivatie hoog. Hierdoor ga je meer ondernemen en val je ook af.

Een consult kost 35,00.
De intake is gratis als je kiest voor een vervolgconsult.

Persoonlijk contact
Niet ieder lijf is hetzelfde en ook hebben we niet allemaal dezelfde begeleidingsbehoeften. Mocht je vragen hebben sta ik voor je klaar om deze te beantwoorden! Kijk bij het kopje contact hoe je mij kunt bereiken.

logo met telefoonnummer

Openingstijden
Ma-woe        9:00- 21:00
Do-vr          15:00 – 21.00
Za                  9:00 – 17:00

 

Advertenties